• en
  • no

Vår nettadresse er: https://habitatbar.no

Firmanavn: Digs Public AS
Adresse: Olav Tryggvasons gate
Mail: info.habitatbartrd@gmail.com

 

Hvilken personlig informasjon vi lagrer, og hvorfor vi gjør det

Cookies/Informasjonskapsler

Om du legger igjen en kommentar på siden vår, kan du velge å legge igjen navn, e-post og nettadresse i informasjonskapsler. Disse er her for din egen lettvinthets skyld, slik at du slipper å fylle inn denne informasjonen ved en senere anleding. Disse vil være lagret i ett år.

Om du har en brukerprofil og logger inn på nettsiden, legger vi inn en midlertidig informasjonskapsel for å se om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlig informasjon, og slettes når du lukker/stenger nettleseren.

Når du logger inn, legges det også inn flere informasjonskapsler som lagrer din innloggingsinformasjon, og dine instillinger for skjermvisning. Innlogging lagres i to dager, og skjermvisning i ett år. Om du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen lagres i to uker. Dersom du logger ut, vil kapslene med innloggingsinformasjonen fjernes.

Om du redigerer eller publiserer en artikkel, vil enda en kapsel lagres i nettleseren din. Denne inneholder ingen personlig informasjon, men indikerer simpelthen post-ID-en til den artikkelen du redigerte. Denne fjernes etter én dag.

WPML bruker informasjonskapsler for å finne besøkerens foretrukne språk, det sist besøkte språket og språket for innloggede brukere.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold på denne nettsiden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, lyd, innlegg etc.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende ville besøkt innholdets opprinnelses-nettsted.

Disse nettstedene kan samle informasjon om deg, lagre informasjonskapsler, bygge inn tredjeparts sporing og spore din interaksjon med det innebygde innholdet.

Vår nettside inneholder innebygd innhold fra Facebook, Instagram,  og Untappd.
Deres personvernserklæringer gjelder for dette innholdet.
Les deres erklæringer under
Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy
Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875
Untappd: https://untappd.com/privacy

 

Analyse

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

 

Hvor lenge vi lagrer din informasjon

Om du legger igjen en kommentar, lagres kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette for at vi kan kjenne igjen og godkjenne, samt følge opp kommentarer automatisk istedenfor å holde dem i en moderasjonskø.

For brukere som registrers på vårt nettsted (om noen), lagrer vi også den personlige informasjonen de legger inn i brukerprofilen. Alle brukere kan se, redigere eller slette deres personlige informasjon når som helst (sett bort fra brukernavnet). Nettsidens administratorer (Habitat og Østbø Formgiveri) kan også se og endre denne informasjonen.

 

Hvilke rettigheter du har over egen informasjon

Dersom du har en brukerprofil på nettstedet, eller har lagt igjen kommentar, kan du til enhver tid kreve å få tilsendt en eksportert fil med all den personlige informasjonen vi har om deg. Denne inkluderer også all informasjon du har gitt oss. Du kan også kreve at vi sletter all informasjon vi har om deg. Dette inkluderer ikke informasjon vi er pliktige å inneha for administrative, juridiske eller sikkerhetsrelaterte grunner.

 

Hvor vi sender din informasjon

If the website makes it possible for visitors to leave comments on articles or other content, the visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Dersom nettstedet gjør det mulig for besøkende å legge igjen kommentarer, kan kommentarene gå gjennom en automatisk «spamgjenkjennelses»-tjeneste. Dette for å unngå kommentarfelt fylt av spam, samt å hindre roboter i å legge igjen f.eks. markedsføring.

 

How we protect your data

 

What data breach procedures we have in place